Finished coloring book pages

Finished coloring book pages

Finished coloring book pages geeft een overzicht van alle kleurplaten van kleurboeken of pdf’s die ik heb ingekleurd. Ik geef jullie van de kleurplaten een beschrijving welke materialen ik heb gebruikt in de kleurplaten.

Finished coloring book page-Disney Dreams collection-thomas kinkade-mickey en minnie.jpg
Finished coloring book page van Disney Dreams collection van Thomas Kinkade

Eerst zie je een overzicht van de nieuwste finished coloring pages zodat je niet alles hoeft door te lezen als je ze al hebt gezien. Dit wordt een grote page, dus…..ik maak het je wat makkelijker. De allereerste kleurplaten staan onderaan en worden van boven aangevuld. Het zullen maximaal 15 nieuwe finished coloring pages zijn, daarna worden ze steeds verschoven naar het desbetreffende kleurboek.

Ik beschrijf ook de kleurboeken die ik in het bezit hebt, zodat je daar wat informatie over kan lezen. Miscchien brengt het je op ideeën.

Color by number-, mandala-, en grayscale kleurboeken krijgen hun eigen page, anders wordt deze echt te groot.

Finished coloring book pages en perfectionisme:

Sommige finished coloring book pages vind ik goed gelukt, andere wat minder, maar ik zet ze er allemaal op. Waarom? Omdat iedereen wel eens zijn dag niet heeft en ik zelf een beetje probeer wat minder perfectionistisch te zijn. Dat lukt totaal niet maar om mijn mindere (wat ik zelf vind) kleurplaten te delen geef ik aan dat het niet zo erg is. En soms kun je er zelfs wat van leren.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-katje.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Ik werk nu nog vaak in mijn zogenaamde mini coloring books die ik heel oneerbiedig als mijn oefenboekjes bestempel. Het is niet zo dat de artwork niet mooi is maar het formaat (portable) staat mij aan als ik wat nieuws wil leren of meer wil oefenen omdat het niet zo intimiderend is. Ook komen hier veel verschillende onderwerpen aan bod, dus heerlijk om technieken te leren.

Oefening baart kunst!:

Ik ben dus zelf nog steeds in ontwikkeling met kleurpotloden en andere materialen.

Ben je nieuw met kleuren? Begin dan met kleuren op nummer al is het maar 1 boekje. Het kan nooit misgaan, je kunt misschien het eindresultaat niet mooi vinden maar hè, je hebt zelf de kleuren niet gekozen toch! Door een color by number boekje te kleuren krijg je veel gevoel voor je materialen. Hoe ze aanvoelen op het papier en of je meer druk moet zetten of toch niet. En…. het is heerlijk rustgevend na een drukke dag.

Je kunt natuurlijk ook meteen aan de slag met een coloringbook. De meeste mensen beginnen met vrij simpele coloring pages omdat ze geïntimideerd raken door drukke kleurplaten. Ik heb het net andersom, omdat ik geïntimideerd raak door kleurplaten met lege vlakken. Dan weet ik niet hoe ik ze moet vullen, dus ik ben zelf wel blij met drukke pages. Grayscale coloring heeft bijna geen lege vlakken dus ik vind het heel fijn om dat te kleuren met een heel mooi resultaat!

finished coloring book page- friendship vintage grayscale art-rachel mintz.jpg
Finished coloring book page uit Friendship, vintage grayscale art van Rachel Mintz. (afbeelding: hobby-handig)

Ga gewoon naar een boekhandel o.i.d.en koop een coloring book wat je aanspreekt. Er zijn zoveel verschillende onderwerpen en sommige kleurboeken, voornamelijk goedkopere, hebben verschillende kleurplaten met diverse onderwerpen zodat je kunt kijken wat je leuk vind om te kleuren.

Heb je echt geen flauw idee waar je moet beginnen en wat je leuk vind kijk dan b.v. bij een gratis site voor kleurplaten, zie de tips helemaal onderaan de page.

Hoe krijg je inspiratie voor je eigen coloring book pages?:

Hoe meer je oefent hoe beter je wordt, echt waar! Als ik nu mijn eerste finished coloring pages zie dan zie ik dingen die ik nu ander zou doen. En ik ben nog niet zo lang bezig…..Maar dat is dus het leerproces. Ook een hele goede leermeester, zoek op Pinterest naar Finished coloring pages en bekijk het werk van anderen.

Zonder anderen te veroordelen kun je wel kijken wat je mooi vind en wat niet en bekijk vooral waarom je die finished colored page mooi vind. Daar kun je veel van leren. Zijn het de kleuren die je mooi vind of heeft de kleurplaat veel contrast of juist de zachtheid van pastel kleuren. Bedenk van de finished coloring pages die je niet zo mooi vind waarom dat zo is. Zo leer je wat bij jouw past en wat niet.

Is de coloring page ingekleurd natuurgetrouw of juist met allemaal felle kleuren? Welke materialen vind je mooi en welke niet….Het gaat er niet om hoe je zou moeten kleuren maar kijk wat je mooi vind en ga oefenen. Je creëert vanzelf een eigen stijl die altijd in ontwikkeling zal blijven.

Je bent nooit te oud om te leren, dus pak die potloden, gelpennen, markers en  ga zelf ook je eigen finished coloring book pages maken.

De nieuwste finished coloring book pages:

Hier staan mijn nieuwste finished coloring book pages, zie het als inspiratie of misschien vind je de colorpalettes mooi en kun je deze ook gebruiken of misschien ben je zelf een expert met diverse materialen en vind je het leuk om even te kunnen lachen! (Voel je vooral niet bezwaard, bij sommige moet ik ook lachen!)

De nieuwste finished coloring book pages 1 tot en met 4:

finished coloring book pages-color me happy-Lacy mucklow- Angela porter.jpg
Finished coloring page uit Colour me happy van Lacy Mucklow. Illustraties: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Voor de achtergrond van deze kleurplaat heb ik waterbased glitter Twinmarkers en Nala waterbased stiften gebruikt. De sushi heb ik gekleurd met Sqaure Brutfuner pencils met glitter Twinmarkers als accent.

Pastel pencils-finished coloring book pages-amazing swirls-elena bogdanovych.jpg
Finished coloring book page uit Amazing Swirls van Elena Bogdanovych. (afbeelding: hobby-handig)

Deze prachtige coloring page heb ik ingekleurd met Stabilo C’arbothello-, en Caran D’ache pastel pencils als basis. De pastel potloden werken prachtig op amazon print papier dus deze ga ik zeker vaker gebruiken. Ik heb de details van deze kleurplaat afgewerkt met Holbein pencils en als accenten op de stippen en de swirl takjes heb ik United office metallic marker en Sakura Gelly Roll gebruikt.

finished coloring book pages-color me happy-Lucy mucklow-angela porter.jpg
Finished coloring book page uit Color me Happy van Lacy Mucklow. Illustraties: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Deze coloring page heb ik ingekleurd met crelando pencils als basis. De schaduwen zijn uitgediept met Goldfaber potloden van Faber-Castell. Voor het frame is een creabox sketchpen gebruikt. Het zachte oranje glitter is van een Feela gelpen en de rode stippen zijn gemaakt met een viva glitterpen, ze maken deze coloring page af.

finished coloring book pages-color me happy-lacy mucklow-angela porter-dansende huis in praag.jpg
Finished coloring book page uit Color me Happy van Lacy Mucklow. Illustraties: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Bij deze finished coloring page heb ik Crelando pencils gebruikt. Het paarse metalen geraamte van het gebouw is ingekleurd met een Avec gelpen. De ramen waar licht brand heb ik Sakura Gelly Roll over het potlood gekleurd en de lucht is gemaakt met Crelando oil crayons.

De nieuwste pages 5 tot en met 8:

Finished coloring book pages- Color me Happy- Lacy Mucklow-Angela Porter- Sydney opera house.jpg
Finished coloring page van Sydney Opera House uit Color me Happy van Lacy Mucklow. Illustraties: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Het gebouw en het water en de wolken van deze kleurplaat heb ik ingekleurd met Crelando pencils. Voor de golven heb ik Windsor & Newton Gouache gebruikt om het wit van de golven in te zetten. Dit breng ik aan met een heel fijn kwastje, zodat het dunne lijntjes blijven. De lucht is gedaan met Crelando oil crayons en met behulp van een kwastje en oplosmiddel. De zwarte lijnen van de wolken zijn vervaagd met een witte Sakura Gelly Roll. Als omlijning van deze page heb ik een zilveren Pentel hybrid gelpen gebruikt.

finished coloring book pages-color me happy-lacy mucklow-angela porter-St. Basil Cathedral.jpg
St. Basil Cathedral in Moscow. Finished coloring book page uit Color me Happy van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

De lucht is gekleurd met Crelando oil crayons. Voor het gebouw heb ik Crelando waterbased markers gebruikt. Het glitter is afkomstig van Pentel Hybrid Dual metallic gelpen. De omlijsting van deze finished coloring book page is een Sakura Gelly Roll.

finished coloring book pages-color me happy-lacy Mucklow- angela porter.jpg
Finished coloring book page uit Color me Happy van Lacy Mucklow. Illustraties: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Ik heb de daken ingekleurd met Crealando kleurpotloden, en Goldfaber van Faber-Castell. De lucht is gemaakt met Crelando oil crayons. Glitter accenten van deze coloring page zijn van Sakura Gelly Rolls. Voor de omlijsting is een Pentel Hybrid Dual Metallic gelpen.

Finished coloring book pages-Color me happy-lacy mucklow-angela porter-klavier.jpg
Finished coloring book page uit Color me Happy van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Deze kleurplaat is ingekleurd met Crelando pencils. Voor de zwarte toetsen heb ik een Creabox sketch marker gebruikt en de gouden accenten zijn van een Pentel Hybrid Dual metallic gelpen.

De nieuwste pages 9 tot en met 12:

finished coloring book pages- color me happy- lacy mucklow-angela porter- muzieknoten met hart.jpg
Finished coloring page uit Color me Happy van Lacy Muclow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Ik heb deze coloring page volledig ingekleurd met copic markers en de witte accenten en de glimmers zijn Sakura Gelly Roll gelpennen. Zo simpel kan het zijn…

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-leaves.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

De bladeren van deze Finished page heb ik ingekleurd met Ranger Distress inkt en de besjes met Crelando colorpencils. Als achtergrond heb ik een Creabox marker gebruikt. De omlijsting van de bladeren heb ik ingekleurd met Avec metallic gelpen. Een witte Sakura Gelly Roll voor de witte stipjes op de besjes en Glossy accents. Her frame van deze coloring page heb ik ingekleurd met een golden metallic marker van United office.

Finished coloring book pages- color me happy-lacy mucklow-angela porter-violen.jpg
Finished coloring book page uit Color me Happy van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Voor deze page heb ik Copic-, en Decotime markers gebruikt. De glimmers zijn Sakura Gelly Roll gelpennen, die maken deze finished page helemaal af.

Finished coloring book pages- color me calm-lacy mucklow-angela porter-veertjes.jpg
Finished coloring book page uit Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

De veren heb ik gekleurd met Holbein-, en Brutfuner square potloden. Voor de shine op deze kleurplaat  zijn er Sakura Gelly Roll gelpennen en Stickles gebruikt. Als achtergrond is Distress inkt van Ranger gebruikt wat is aangebracht met zachte borsteltjes.

De nieuwste pages 13 tot en met 15:

Finished coloring book pages- Color me calm-Lacy mucklow-angela porter-golf.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrati: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Het water en de lucht zijn gekleurd met Crealando pencils. De zwarte lijnen in de zee zijn wit gemaakt met een Sakura Gelly Roll gelpen en de zon is ook met Sakura Gelly Roll gelpen ingekleurd. De bovenkant van de golven zijn aangetipt met Ranger Stickles. Ik ben trots op deze finished page!

finished coloring book pages- color me calm-lacy mucklow-angela porter-vissen.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrati: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Alles van deze finished coloring page is eerst ingekleurd met Goldfaber potloden van Faber-Castell. De zwarte lijnen van het water zijn wit gemaakt met een Sakura Gelly Roll gelpen. Alle glimmers van het water en de vissen zijn gemaakt met Pentel Hybrid Dual Metallic gelpennen. Voor de leliebladeren heb ik foto’s bekeken op Google zodat ze zo natuurgetroouw mogelijk zouden zijn. Dit is één van mijn mooiste colored pages.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-waterval.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrati: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

De basis is ingekleurd met Crelando pencils. Het opspattende water heb ik eerst aangezet met metallic white acrylic paint van Docraft Artiste en daarna bewerkt met Stickles. De glitterlijnen in het water zijn Avec gelpennen.

Dit waren de allernieuwste finished coloring book pages. Zodra er weer een nieuwe finished page is dan komt deze helemaal bovenaan en schuift alles naar beneden. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben zodat je inspiratie krijgt voor je eigen kleurplaten.

Coloring books en finished coloring book pages:

Hieronder zie je al mijn coloring books waar ik in gekleurd heb. Ik geef wat info over de kleurboeken en vervolgens zie je de finished coloring book pages van het desbetreffende boek. Er zijn best veel kleurboeken maar die staan nog te wachten om in gekleurd te worden. Sommigen vind ik heel intimiderend dus ik oefen nog even…..De coloring book pages heb ik gegroepeerd per medium. Dat is dan het medium wat het meeste voorkomt in de coloring page. Gebruik ik meerdere materialen dan zal ik onder de kleurplaat vermelden welke materialen er nog meer zijn gebruikt.

Coloring book Disney Dreams collection:

Coloring book- Disney Dreams collection-Thomas kinkade-jpg
Coloring book Disney Dreams collection van Thomas kinkade. (afbeelding: hobby-handig)

Dit is een prachtig Disney coloring book van Thomas Kinkade met hele mooie tekeningen. Echt voor mensen die van een uitdaging houden! Het boek heeft een formaat van 18.5 cm. x 24 cm. Aan de linkerzijde staat een prachtige print van het schilderij van Thomas Kinkade en aan de rechterzijde een vereenvoudigde kleurplaat van dat schilderij.

Het boek heeft maar liefst 63 coloring pages dus het is echt een steel voor de prijs waarvoor hij wordt aangeboden. Als je het wilt laten lijken op die van Thomas Kinkade kun je het niet af met één laag. Dit is layeren, layeren, layeren, enz. Je bent dus lang bezig met een coloring page maar dan heb je ook iets heel moois gemaakt. Wie durft de uitdaging aan te gaan?

Finished coloring book pages van Disney Dreams Collection:

Het coloring book nodigt echt uit om het schilderij zo veel mogelijk te benaderen. Je hoeft dit  natuurlijk niet zo te kleuren maar mij trok het wel aan. Het heeft ook even geduurd voordat ik de eerste probeerde te tackelen….ik vond het toch behoorlijk intimiderend.

Omdat het boek dubbelzijdig is bedrukt is het niet handig om deze met Alcoholmarkers of waterverf te kleuren. Of het moet je niet uitmaken dat je de bladzijde met de artwork niet meer kan zien. In dat geval kun je het beste aan het einde van het boek beginnen en dan zo naar voren werken zodat je het voorbeeld nog kunt zien, terwijl je het kleurt. Leg dan ook altijd een stuk plastic of dik karton tussen de bladzijdes.

Ik kleur deze artworks met kleurpotloden en pastels met wat glittergelpen en stickles en iets om de lijnen te verzachten zoals Sakura Gelly roll en of acrylic paint pens.

Omdat de materialen grotendeels kleurpotloden zullen zijn ga ik deze op een andere manier sorteren. Ik plaats bij dit kleurboek de personages bij elkaar. Uiteraard zal ik wel per finished coloring book page vermelden welke materialen ik heb gebruikt.

Per kleurplaat zal ik de gekleurde versie nog een keer groot afbeelden zodat je beter kunt zien hoe het is ingekleurd.

 

 Pages van Mickey en Minnie:

Finished coloirng book pages- Disney Dream collection-thomas kinkade-mickey en minnie.jpg
Finished coloring book page van Disney Dreams collection van Thomas Kinkade. (afbeelding: hobby-handig)
Finished coloring book page-Disney Dreams collection-thomas kinkade-mickey en minnie.jpg
Finished coloring book page van Disney Dreams collection van Thomas Kinkade

Deze kleurplaat van Mickey en Minnie heb ik gekleurd met heel veel lagen met de prachtige Holbein pencils. Om het zonlicht na te bootsen heb ik sommige lijnen bewerkt met een Sakura Gelly Roll. Ik ben echt trots op deze colored page.

Coloring book amazing swirls:

Coloring book- amazing swirls-elena bogdanovych.jpg
Coloring book Amazing Swirls van Elena Bogdanovych. (afbeelding: hobby-handig)

Dit kleurboek is  geprint op Amazon paper en heeft 30 kleurplaten met een zwarte achtergrond. Het heeft een afmeting van 21.5 cm x 28 cm. Dit boek heeft vrij eenvoudige kleurplaten waarvan ik eerlijk gezegt niet zo goed wist wat ik er mee moest. Er zitten veel open vlakken in de kleurplaten en tja, daar heb ik een beetje moeite mee.

Finished coloring book pages van Amazing swirls:

Ik heb dit boek gekregen van mijn schoonmoeder, die na aankoop waarschijnlijk ook zo iets had van ja, en nou?

De eerste coloring page heb ik gekleurd met gelpen, maar bij de tweede die dus hele grote vlakken had, kreeg ik ineens een ideetje en die heb ik gekleurd met een basis van pastel potloden en daar werd ik blij van! Het is nog even afwachten welke materialen ik allemaal ga uitproberen en waarmee ik ga kleuren maar Pastel potloden zitten daar zeker bij!

Kleurplaten met Sakura Gelly Roll gelpen:

Finished coloring book page-amazing swirls-elena bogdanovych.jpg
Finished coloring book page van Amazing Swirls van Elena Bogdanovych. (afbeelding: hobby-handig)

Het blauw van de pauw van deze colored page is een Pentel Hybrid Dual Metallic gelpen.

Coloring book Portable Color me happy:

Coloring book-color me happy-lacy mucklow-angela porter.jpg
Coloring book Color Me Happy van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Dit is een ontzettend leuk klein kleurboekje van Lacy Mucklow. De illustraties zijn van Angela Porter. Het formaat is 15.3 cm x 18.4 cm. De kaft is van karton en het boekje is ingebonden. Het boekje is eenzijdig bedrukt en op de andere kant is een patroon zichtbaar en het heeft medium kwaliteit papier.

Dit boekje bevat 70 coloring pages, welke onderverdeeld zijn in 6 hoofdstukken: nature, animals & babies, music, food en drink, whimsical imagery en art en achitecture.

Ik heb dit boekje express in het kleine formaat gekocht (groot formaat is er ook ) omdat het een mooi formaat heeft om technieken en diverse materialen in uit te proberen. De coloring pages zijn niet zo intimiderend in verband met het formaat.

Als ik geen inspiratie heb voor de kleuren dan maak ik gebruik van een kleurenwiel of colorpalettes.net

Finished coloring book pages van Color me happy:

In dit leuke boekje staan meer scene’s die ik leuker vind om te kleuren dan kleurplaten die niets voorstellen. Daardoor gebruik ik meer vershillende materialen. Ik heb o.a.potloden, gelpennen, markers, pastels, oil crayons etc gebruikt. De finished coloring pages heb ik verzameld per materiaalsoort.

Pages met mixed media:

finished coloring book pages-color me happy-lacy mucklow-angela porter-van gogh dark night.jpg
Finished coloring book page uit Color Me Happy van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

De lucht en de omlijsting is ingekleurd met United alcohol marker. Voor de swirls in de lucht en de rest van deze coloring page heb ik gebruik gemaakt van Zig Clean Color brushmarkers. De schaduwen zijn ingetekend met Goldfaber potloden van Faber-Castellen de glitter accenten zijn met Feela gelpennen gedaan.

finished coloring book pages-color me happy-lacy mucklow-angela porter-grammafoon.jpg
Finished coloring book page uit Color Me Happy van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Het gras en de bomen van deze colored page heb ik gekleurd met Decotime alchol markers. De lucht is met Pentel Hybrid Dual Metallic gelpen gedaan en de rest heb ik gekleurd met Avec gelpennen en wat ranger stickels.

 

Kleurplaten met Goldfaber pencils van Faber-Castell:

finished coloring book pages-color me happy-lacy mucklow-angela porter-notredam.jpg
Finished coloring book page uit Color Me Happy van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Alles van deze finished coloring page, behalve het gebouw is ingekleurd met Windsor & Newton brush Promarker. Over de gekleurde ramen en de klok zit een laagje feela gelpen voor de glitter. Ook de omlijsting is met een Feela gelpen gekleurd. Alle ander gouden accenten zijn aangebracht met een United office metallic marker. Het hele gebouw is ingekleurd met Goldfaber kleurpotloden van Faber-Castell.

Pages met Crelando kleurpotloden:

finished coloring book pages-color me happy-lacy mucklow-angela porter-architectuur.jpg
Finished coloring book page uit Color Me Happy van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Als basis van deze page heb ik eerst alles een laagje Crelando Oil Crayon gegeven en daar is vervolgens Crelando pencils als schaduw ingezet. Dat is meteen het probleem met deze, in mijn ogen vrij vlakke Finished page. De Crelando pencils hebben niet zo veel pigement zodat ze wel prachtige lichte kleuren geven maar wat moeilijker donker te krijgen zijn. Als accent heb ik Sakura Gelly Roll gebruikt.

finished coloring book pages-color me happy-lacy mucklow-angela porter-zondagmiddag op het eiland.jpg
Finished coloring book page uit Color Me Happy van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

De schaduwfiguren van deze colored page zijn ingekleurd met een Creabox sketch marker. Op de dame en het water zijn Ranger Stickles aangebracht. Eerlijk gezegd had ik geen flauw idee hoe dit te kleuren aangezien de nu zwarte figuren totaal geen details hadden. Ik vond dit de beste oplossing, niet de mooiste page.

Pages met Copic markers:

finished coloring book pages-color me happy-lacy mucklow-angela porter-man met harp.jpg
Finished coloring book page uit Color Me Happy van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Over de Copic markers heb ik Goldfaber potloden van Faber-Castell gebruikt om de schaduw en highlights in te zetten. Bij de zon en de snaren van de harp heb ik Sakura Gelly Roll gelpen gebruikt.

kleurplaten met Decotime alcohol twinmarkers:

finished coloring book pages-color me happy-lacy mucklow-angela porter-bonbons met koffiebonen.jpg
Finished coloring book page uit Color Me Happy van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

De bonbons op deze colored page heb ik geaccentueerd met Avec gelpen. Voor de schaduwen is een Brutfuner square kleurpotlood gebruikt.

Pages met Avec gelpen:

finished coloring book pages-color me happy-lacy mucklow-angela porter-muzieksleutel.jpg
Finished coloring book page uit Color Me Happy van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Coloring book Portable Color me calm:

coloring book color me calm-lacy mucklow-angela porter.jpg
Coloring book: portable Color me calm van Lacy Mucklow. Illustraties: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Dit is nog een boekje uit de serie van Lacy Mucklow en Angela Porter. Ook dit boekje is in miniformaat 15.3 cm x 18.4 cm. Alle boekjes van deze serie zijn prachtig uitgevoerd met een paar voorbeeld coloring pages er in. Er zijn net als de vorige uitvoering 70 kleurplaten in te vinden.

Dit boekje bevat de volgende 6 hoofdstukken: Mandalas, water scenes, wooded scenes, geomatric patterns, flora en fauna en natural patterns.

Finshed coloring book pages van Color me calm:

Sommige van deze coloring pages heb ik ingekleurd met mixed media en sommige alleen met gelpennen. Indien er meer materialen zijn gebruikt zal ik dat vermelden onder de kleurplaat.

Kleurplaten met Polychromos kleurpotloden van Faber-Castell:

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-katje.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Een schatje van een finished colored page, al zeg ik het zelf….Alles ingekleurd met Polychromos kleurpotloden en alleen een beetje Glossy accents op de oogjes.

Pages met Brutfuner square kleurpotloden:

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

De accenten op de mandala en de omlijsting van deze is gedaan met Sakura Gelly Roll gelpennen. Voor de achtergrond is  Marie’s Master pastel gebruikt, wat ik met een watje heb aangebracht.

Kleurplaten ingekleurd met Luminance kleurpotloden van Caran D’ache:

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Coloring pages met goldfaber kleurpotloden van Faber-Castell:

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Accenten in deze colored page zijn met Pentel Hybrid Dual Metallic gelpennen gekleurd. Voor de achtergrond heb ik Marie’s Master pastels gebruikt.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-bergzicht.jpg
 Coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

De schittering van het water, de zon en op de bergen is gemaakt met Pental Hybrid Dual Metallic gelpennen en de omlijsting heb ik ingekleurd met Sakura Gelly Roll gelpennen.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Kleurplaten met Crealando kleurpotloden:

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-ondergaande zon.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Alle Glitter is ingezet met Pentel Hybrid Dual Metallic gelpennen. De besjes op de voorgrond van deze finished page hebben een glansje gekregen met Glossy Accents.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-riviertje.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Als basis heb ik Crelando kleurpotloden gebruikt. Accenten met Goldfaber potloden van Faber-Castell. De lijnen van het water, de zon en de omlijsting zijn gekleurd met Avec Gelpennen.

Pages met Sakura Gelly Roll gelpennen:

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Deze colored page deed met denken aan een doorgezaagde boom, vanwege al die jaarringen. Accenten zijn ingekleurd met Pentel Hybrid Dual Metallic gelpen en de achtergrond is Ranger Distress inkt.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

De mandala van deze coloring page is ingekleurd met Sakura Gelly Roll gelpennen. Het donkere rood is een gelpen van Pentel Dual Metallic Hybrid. Voor de achtergrond is gebruik gemaakt van Goldfaber Faber-Castell kleurpotloden.

Kleurplaten met mixd media:

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-landschap.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Als basis is deze finished coloring page ingekleurd met oogschaduw. Daarna heb ik de schaduwen en details versterkt met Crelando-, en Goldfaber  kleurpotloden. Voor de bladeren op de voorgrond, de zon en de lijnen van de heuvel heb ik  Feela-, en Pentel Hybrid Dual metallic gelpennen gebruikt. De rozen op de voorgrond hebben wat glimmers gekregen met Ranger Stickles.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-patroon.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

De “bollen” op deze colored page heb ik gekleurd met Decotime Alcohol Twinmarkers en Avec gelpennen. Voor een paars glimmertje hier en daar wat Ranger Stickels opgebracht. De achtergrond heb ik gemaakt met Stabilo Carbothello pastel pencils.

En nog een paar:

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-kampvuur.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

De lucht, heuvels en het gras van deze page heb ik gekleurd met oogschaduw. Copic markers zijn gebruikt voor de bomen en de planten. Daaroverheen zijn Crelando-, en Faber-Castell Goldfaber kleurpotloden gebruikt om de details uit te werken. De takken van de planten zijn aangezet met een Feela gelpen. Het kampvuur, maan en de sterren zijn geverfd met Grabbie metallic waterverf. Ik heb daar totaal geen ervaring mee en dat is te zien. Daar moet ik nog meer mee oefenen, al vind ik waterverf wel een stuk moeilijker.  De lucht is nog gedept met grabbie metallic waterverf en een stukje namaak natuurspons.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

In deze Colored page zit veel verschillende materialen. Het lichtgroen is afkomstig van een Feela gelpen. De groene ring en de donkerste kleur groen zijn Avec gelpennen. Het donkere goud komt van een Julliez metallic markers. De donker rode kleur en het goud is van een Pentel Hybrid Dual Metallic gelpen. Voor de  achtergrond is Ranger Distress inkt gebruikt met daarbovenop een stencil.

Coloring book pages met Pentel Hybrid Dual Metallic gelpen:

Een hoop bling bling op deze finished coloring book pages, misschien too much…..

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-patroon.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Veel Pentel Hybrid Dual Metallic in deze page en een klein beetje Sakura Gelly Roll. Dit soort kleurplaten ga ik in de toekomst niet meer zo maken. Te veel glimmers….

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Het lichte goud op deze colored page is een Sakura Gelly Roll. De achtergrond is gemaakt met Marie’s Artist Master pastel.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Het lichte roze van deze coloring page is een Feela gelpen en het matte roze is een Avec gelpen.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

De goude details op deze mandala is van een Sakura Gelly Roll gelpen.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-ondergaande zon.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Voor de zee, zon en omlijsting zijn merendeel Pentel Hybrid Dual Metallic gelpennen gebruikt met accenten van Sakura Gelly Roll. De achtergrond is gecreëerd met Brutfuner square potloden.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-waterscene.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Het water heb ik gekleurd met Pentel Hybrid Dual Metallic gelpennen. De schelpen en het wier van deze coloring page zijn met Feela gelpennen ingekleurd. Voor de achtergrond heb ik Goldfaber pencils van Faber-Castell gebruikt.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-vormen.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Hier is een mix van Feela-, Julliez-, en Avec gelpennen gebruikt.

Kleurplaten met Avec gelpennen:

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-fantasie.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

De achtergrond van deze colored page heb ik gemaakt met Ranger Distress inkt.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Ik heb Ranger Distress inkt gebruikt voor de achtergrond van deze mandala en heb daar ook mee gestempeld, wat een leuk accent geeft.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Goldfaber kleurpotloden van Faber-Castell zijn gebruikt voor de achtergrond.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Deze mandala heeft een achtergrond gekregen van Goldfaber kleurpotloden van Faber-Castell.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-pattern.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Voor de achtergrond is Ranger Distress ink gebruikt. Ik moet nog een beetje meer oefenen…..

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Het kleine randje om deze mandala is Goldfaber kleurpotlood van Faber-Castell.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-vormen.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Pages met Twinmarkers waterbased:

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

De zilveren accenten op deze mandala coloring page zijn met een Sakura Gelly Roll gelpen ingekleurd. Voor de schaduwen in de mandala heb ik gebruik gemaakt van een Goldfaber Faber-Castell potlood.

Coloring book pages met Feela gelpennen:

Deze colored pages zijn met gelpennen van Feela ingekleurd. De kleuren van deze gelpennen zijn zo bijzonder i.v.m. hun aparte kleuren die ik nog nergens heb gezien.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Het lichte roze in deze coloring page is een waterbased Twinmarker en het donkere groen is een metallic marker van Julliez.

finished coloring book pages- color me calm- lacy mucklow-angela porter-mandala.jpg
Finished coloring book page van Color me Calm van Lacy Mucklow. Illustrartie van Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

De achtergrond heb ik gedaan met Ranger Distress inkt en daarbij wat Goldfaber Faber-Castell kleurpotloden voor de takjes en dots.

kleuren met gelpen-finished coloring book pages- color me calm-Lacy Mucklow-Angela Porter.jpg
Kleuren met gelpennen. Coloring page uit Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (Afbeelding: hobby-handig)
finished coloring book pages- mandala-color me stress free- Lacy Mucklow- Angela Porter.jpg
Coloring page uit Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Coloring book Color me stress free:

Coloring book Color me stress free-Lacy mucklow-angela porter.jpg
coloring book: Color Me Stress Free van Lacy Mucklow. Illustraties: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Dit is het laatste kleurboekje van de serie van Lacy Mucklow die ik heb. De illustraties zijn van Angela Porter. Al deze kleine portable coloring books hebben dezelfde afmeting: 15.3 cm. x 18.4 cm. Het is net zo groot als je uitgespreide hand.

Het boekje heeft maar liefst 70 coloring pages. Dit boekje heeft 7 hoofdstukken: Disorganization, relationships, finances, work, health, time en travel and commuting.

Bij sommige coloring pages in dit boekje had ik totaal geen inspiratie….Ik hoor mensen denken dan kleur je het toch niet, maar ik heb zo iets van je kleurt ze allemaal al is het maar simpel. Vandaar dat er ook veel Finished coloring book pages zijn met gelpennen.

Finished coloring book pages van color me stress free:

Deze finished coloring book pages zijn merendeels ingekleurd met gelpennen van één soort of een mix van verschillende gelpennen. Ook is er hier en daar gebruik gemaakt van waterbased marker. De finished coloring book pages die me aanspraken zijn ingekleurd met kleurpotlood of een mix met kleurpotlood en gelpen of waterbased markers. Per categorie heb ik ze verzameld.

Kleurplaten met Polychromos kleurpotloden van Faber-Castell:

finished coloring book pages- bloemenveld-color me stress free.jpg
Coloring page van Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
layering-coloring page- color me stress free- Lacy Mucklow-Angela Porter.jpg
Layeren in een mandala uit coloring book: Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter.(afbeelding: hobby-handig)
finished coloring book pages- color me stress free -Lacy Mucklow-Angela Porter.jpg
Finished coloring book page van Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (Afbeelding: hobby-handig)
finished coloring book pages-color me stress free- lucy mucklow-ursula porter.jpg
Mandala met veel diepte afkomstig uit coloring book: color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
kleurboek- Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Mandala uit Color me stress free van Lacy Mucklow. Geillustreerd door Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
Finished coloring book page- color me stress free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Finished coloring page van een mandala uit Color Me Stress Free van Lacy Mucklow. Geïllustreerd door Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Pages met Albrecht Dürer watercolor pencils van Faber-Castell:

finished coloring book pages-Color me stress free Lacy mucklow, angela porter.jpg
Coloring book page van Color mee stress-free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Ik heb hiervoor Albrecht Dürer watercolor pencils en de Polychromos gebruikt van Faber-Castell. Als accent op de vlinder is Feela gelpen en Sakura Gelly Roll wit ingetekend.

Coloring book pages met Luminance kleurpotloden van Caran D’ache:

Albrecht Dürer watercolour pencils- kleurboek color me stress-free.jpg
Finished page van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
Luminance kleurpotloden- bloemen-color me stress free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Kleurplaat met Luminance potloden van Caran D’ache uit Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Deze kleurpotloden werken zo fijn! De kleuren zijn prachtig intens en zo makkelijk om mee te schaduwen.

finished coloring book page-color me stress free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Finished coloring book page uit Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeeldng: hobby-handig)

Deze prachtige Coloring page heb ik gekleurd met ingekleurd met Luminance kleurpotloden van Caran D’ache. Voor de accenten heb ik Feela gelpennen gebruikt.

Kleurplaten met Holbein kleurpotloden:

Holbein kleurpotloden -color me stress free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Coloring page ingekleurd met Holbein kleurpotloden. Coloring book: Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Coloring pages met Goldfaber potloden van Faber-Castell:

gold faber potloden-color me stress free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Coloring page van Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
GoldFaber kleurpotloden- color stress me free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Finished coloring page van Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
organische vormen-color me stress free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Coloring page van Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
Finished coloring book page- Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
 Page van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

De achtergrond en het zand is ingekleurd met Goldfaber kleurpotlood van Faber-Castell en voor de rest is Pentel Dual Metallic Hybrid gelpen gebruikt.

kleurboek Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Kleurboek van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Voor de achtergrond heb ik Goldfaber kleurpotloden van Faber-Castell gebruikt en de rest is ingekleurd met Feela gelpennen.

Finished coloring book page- kleurboek Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
finished page van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Goldfaber kleurpotloden van Faber-Castell zijn gebruikt voor de achtergrond en het figuur is gekleurd met Feela gelpennen.

kleurboek Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Finished page van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

De voorgrond is ingekleurd met Feela gelpennen en de achtergrond met Goldfaber kleurpotloden van Faber-Castell.

Coloring page uit Color me stress-free.jpg
Colored page uit Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Voor de achtergrond zijn Goldfaber kleurpotloden van Faber-Castell gebruikt. De planten zijn ingekleurd met Avec gelpennen.

colored pages-schelpen-color me stress free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Colored page uit Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Alles ingekleurd met Goldfaber kleurpotloden van Faber-Castell en een paar accenten aangebracht met Feela gelpennen.

kleurboek van Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
coloring page uit kleurboek: Color Me Stress Free van Lacy Mucklow. Geillustreerd door Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
Mandala uit Color me stress free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Coloring page uit Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Kleurplaten met mixed media:

Kleurboek Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Coloring page van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Deze finished coloring book page is ingekleurd met een mix van Tombow Brush markers, Feela,- en Pentel Dual Metallic Hybrid gelpennen.

finished coloring book pages- Kleurboek Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Kleurplaat van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Hier heb ik gebruik gemaakt van Feela gelpennen, Steadler Triplus color stiften en Avec gelpennen.

kleurboek Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Coloring page van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Dit lente palette is ingekleurd met Feela-, Avec- en Sakura Gelly roll gelpennen.

kleurplaat uit Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Coloring page uit Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Ingekleurd met Avec-, Feela-, en Sakura Gelly Roll gelpennen.

Coloring book pages met Sakura Gelly Roll -, en Feela gelpennen:

Mandala uit Color me stress free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Colored page uit Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Kleurplaten met Pentel dual metallic Hybrid gelpennen:

Kleurboek Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Coloring page van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
Finished coloring book pages-Kleurboek color me stress-free-lacy mucklow- angela porter.jpg
Finished coloring page van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Achtergrond van deze coloring page is met Tombow brush markers ingekleurd.

Pages met Avec-, en Feela gelpennen:

kleurboek Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Colored page van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Kleurplaten met Feela gelpen en Sakura Koi brush markers:

kleurboek Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Coloring page van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
Kleurboek Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Colored page van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
kleurboek- Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Finished coloring page uit kleurboek: Color Me Stress Free van Lacy Mucklow. Geillustreerd door Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
kleurplaat uit het boek Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Coloring page uit kleurboek: Color Me Stress Free van Lacy Mucklow. Geillustreerd door Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Pages met Feela gelpen en Zig clean color brush markers:

kleurboek Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Coloring page van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig
kleurplaat- Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Page van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig
kleurboek Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Coloring page van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig
Kleurboek color me stress-free-lacy mucklow- angela porter.jpg
Kleurplaat van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
Kleurboek Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Coloring page van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Kleurplaten met Feela gelpen:

Finished coloring book page uit Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Coloring page van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig
Finished coloring book page- Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Finished coloring page van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig
kleurboek Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Coloring page van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
finished coloring book page- Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Kleurplaat van color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
mandala uit Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Colored page uit Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
pattern uit Color me stress free-lacy mucklow-angela porter.jpg.jpg
Colored page uit Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
Mandal uit Color me stress free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Coloring page uit Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustratie: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
kleurplaat uit het boek Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.pg
Coloring page uit kleurboek: Color Me Stress Free van Lacy Mucklow. Geillustreerd door Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Coloring book pages met Zig Clean Color real brush waterbased markers:

bloemen en planten-color me stress free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Kleurplaat van Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)
paisley design-color me stress free-lacy mucklow-angela porter.jpg
Colored page van Color me stress free van Lacy Mucklow. Illustrator: Angela Porter. (afbeeldiing: hobby-handig)
kleurplaat van kleurboek Color me stress-free-lacy mucklow-angela porter.jpg
coloring page uit kleurboek: Color Me Stress Free van Lacy Mucklow. Geillustreerd door Angela Porter. (afbeelding: hobby-handig)

Oke, hier mag je even om lachen…..niet mijn beste….

Coloring book Meine Winterwelt van Colorfull World:

coloring book meine Winterwelt-ursula schwab .jpg
Colorfull World coloring book: Meine Winterwelt van Ursula Schwab. (afbeelding: hobby-handig)

Dit leuke kleurboek is van Colorfull World van de firma Topp, geillustreerd door Ursula Schwab. Het is een boek met medium dik papier en eenzijdig bedrukt. De grootte van dit boek is 22 cm. x 22 cm.  en aan de achterkant zit een mega dik kartonnen plaat zodat je overal kunt kleuren met dit boek, het zal niet buigen.

De illustraties in dit boek zijn zoals op de kaft te zien is gericht op de winter met thema kerst en winter. Het is heel fijn papier om te kleuren.

Finished coloring pages van Meine Winterwelt van Colorfull World:

Gold faber kleurpotloden-Finished coloring book page-kleurboek Meine Winterwelt.jpg
Finished coloring book page van Meine Winterwelt van Ursula Swab, gekleurd met Gold faber kleurpotloden. (abeelding: hobby-handig)

Dit vrolijke plaatje van een kerstmarkt is ingekleurd met Gold Faber kleurpotloden van Faber-Castell. Deze kleurpotloden zijn er in 48 kleuren. Het is mijn tweede coloring page allertijde ingekleurd met potlood en ik ben er trots op! Als blendings methode heb ik oplosmiddel gebruikt.

finisehd coloring book page Meine Winterwelt Ursula Schwab.jpg
Kleuren met oliepotloden. Kleurplaat uit Meine Winterwelt van Ursula Schwab. (afbeelding: hobby-handig)

Dit is mijn allereerste coloring page ever!! Deze finished coloring book page is ingekleurd met Luminance kleurpotloden van Caran D’ache. De kleurpotloden zijn prachtig, dus ik ben heel blij dat ik ze heb. Het vogeltje heb ik gegoogled omdat ik graag een roodborstje wilde kleuren zoals een roodborstje er uit ziet. Ik heb er heel lang over gedaan omdat er veel lagen in het vogeltje zitten.

Verder zit er een klein beetje Feela glitter gelpen op de kerstbal en de sterretjes. Er is geen middel gebruikt om te blenden.

Adult colouring book van DecoTime:

Adult colouring book van Deco Time.jpg
Adult coloring book van Decotime. (afbeelding: hobby-handig)

Dit coloring book heeft mijn man meegenomen van de Action en het heeft 160 dubbelzijdige coloring pages in verschillende stijlen, zo is er voor ieder wat wils. Het boek is 21 cm. x 29.7 cm en heeft redelijk goed papier. Uiteraard is het kleuren met alcoholmarkers uit den boze of je moet het niet erg vinden dat de volgende kleurplaat wordt opgeofferd.

Niet alle kleurplaten vind ik mooi maar er valt nog zo veel te leren en dan pak ik liever een coloring page die ik niet zo bijzonder vind om daarmee dingen te oefenen.

Finished pages van Adult colouring book DecoTime:

Haan uit Adult Colouring book van Deco time.jpg
Coloring book van Decotime. (afbeelding: hobby-handig)

Deze Coloring page pikte ik er als eerste uit omdat ik meteen zag met welke materialen ik deze wilde kleuren. Ik heb deze coloring page ingekleurd met metallic- en glitter gelpennen van de Lidl. Het is een set van 30 met metallic, glitter en neon kleuren voor een heel zacht prijsje. Helaas zijn ze niet altijd verkrijgbaar.

De coloring page is recht toe, recht aan ingekleurd maar bij de snavel en het oog heb ik de kleuren inelkaar over laten lopen. Dat gaat heel goed!

Tips!:

-Weet je nog niet of kleuren wat voor je is en wil je het graag uitproberen? Bij topkleurplaat.nl hebben ze gratis coloring pages voor kinderen en volwassenen! Lekker kleuren zonder het aanschaffen van een kleurboek.

-Abonneer je gratis op de nieuwsbrief coloringheaven.com en je krijgt een gratis PDF kleurboek; Greatist hits best coloring pages, die je dus zelf kunt uitprinten. Heerlijk voor ons Nederlandse weer! Ook leuk, vaak krijg je tips en trics hoe je iets kunt kleuren, heel leerzaam!

-Meldt je aan voor de nieuwsbrief van jadesummer.com en je krijgt gratis coloring pages. Ook staat de site bomvol tips en trics om te leren kleuren.

Lees ook:

Kleuren
Kleuren met potlood
Kleuren met markers
Kleurenwiel
Mandala’s kleuren

Misschien vind je dit ook nog leuk:

Lego bouwsteentjes
Cookie en Chippie
Diamond painting
Beter leren tekenen
Kleuren op nummer