over mij en mijn website

over mij en mijn website

Hallo, leuk dat je er bent!

Ik ga je vertellen over mij en mijn website en hoe ik anders ben gaan werken. 

hoe ik anders ben gaan werken-prive foto van mij.jpog

Hoe ik anders ben gaan werken.

Ik zal me even voorstellen, ik ben Linda Verkade en ben geboren in het jaar 1966. Ik heb 31 jaar voor een bedrijf gewerkt maar ineens bekroop me het gevoel dat het tijd werd voor wat anders….Het leven was voor mij een ratrace! ik wilde voornamelijk veel meer dingen doen waar mijn hart ligt.

Er wordt in de branch waar ik werkte steeds meer van je geeist, terwijl er verder niet veel voor terug komt, behalve als klanten blij werden van mijn advies. Daar leefde ik voor, net als voor een paar hele lieve collega’s! Maar naar verloop van tijd begint er wat te broeden en dat neemt dan de overhand.

Toen heb ik radicaal het roer omgegooid!

En dan nu?

Ik had behoefte om thuis te werken. Zo wilde ik ook nog voor mijn stokoude katje zorgen en ik ben blij dat ik er de laatste dagen voor haar was…..Inmiddels hebben mijn partner en ik weer twee huisgenootjes, Cookie en Chippie.


Heel eerlijk? Zonder mijn lieve levenspartner had ik nooit deze stap durven zetten maar hij heeft me zo gemotiveerd!
Maar wat nu? Ik wilde dus thuis werken en ik heb enorm veel hobby’s waar ik amper aan toe kwam en ik vond het in mijn vorige baan leuk om mensen op ideeen te brengen, dus dat wilde ik proberen samen te voegen.

Kan ik dan met mijn hobby’s mensen blij maken en er ook nog geld mee verdienen?

Kun je als je niet meer voor een baas werkt toch geld verdienen? ja, dat kan!

Ik heb een cursus gevolgt van Affiliate Marketing en daar veel van geleerd. Hiedoor kwam ik erachter dat er veel meer mogelijk is dan je denkt.
Natuurljk je moet zelf eerst het plantje planten voordat het kan gaan groeien. 

Wil jij ook niet meer voor een baas werken en vooral iets doen wat je heel leuk vind? Of wordt je toch nieuwsgierig?

Kijk dan even hier!

 


internetsuccesgids.jpg

Waarom een website?

De website is het vervolg van de cursus affiliate marketing die ik heb gedaan. Ik deed de cursus om iets te leren en ik dacht ik zie wel wat ik hierna ga doen. Het zaadje werd snel geplant toen ik ging nadenken over wat ik eigenlijk wilde en zoals ik al gezegd heb, vind ik het leuk om mensen wat te leren of op ideetjes te brengen.

Ik ben iemand die zich nooit verveeld en veel dingen leuk vind om te doen en er komen er steeds meer bij…..Hierdoor ben ik gaan nadenken wat ik wilde gaan doen. Wat is nu leuker om met je hobby’s geld te gaan verdienen. 

Mensen zijn steeds meer getressed en nemen minder tijd om de dingen te doen wat ze zelf leuk vinden, iedereen moet alle ballen in de lucht houden en dan is er weinig tijd om te ontspannen. Je moet al zoveel…
Toch is het hartstikke belangrijk dat je iets doet waar je even je aandacht op kunt richten zodat je hersenen en je hele lijf even tot rust kan komen en even onstressen.

Over mijn website:

Mijn website gaat dus over diverse hobby’s. Ik geef zoveel mogelijk ideeën en tips en trics om je hobby’s te verfijnen. Ik vind het ook nog steeds leuk om iets nieuws te leren over mijn hobby’s, daar ben je nooit te oud voor. Mijn artikelen zullen dus ook steeds vermeerderd worden met tips en trics die ik zelf heb uitgevonden of heb geleerd. 

Logo website:

Mijn logo bestaat uit diverse materialen die ik in huis heb en een tweetal projecten die ik gemaakt heb waaronder een diamond painting van een tijger, deze is gemaakt van een borduurpatroon Nightstalker. Dit borduurpatroon is van Shinysun’s Cross stitching en is gemaakt met een kunstwerk van Misti Wudke.
Het andere project is een kleurplaat afkomstig van Color me stress-free van Lacy Mucklow en geïllustreerd door Angela Porter.

Foto’s website:

Ik plaats veel foto’s op mijn website, vaak als begeleiding, of om iets duidelijk te maken en ook omdat het leuk is om te kijken. Onder al mijn foto’s staat de bronvermelding vermeld, dat wil zeggen wie de foto gemaakt heeftt of wie de tekening of het werkstuk heeft gemaakt. Zie je onder een foto staan (afbeelding: hobby-handig) dan houdt dat dus in dat ík de foto én het werkstuk heb gemaakt.

Ik wens jullie veel plezier met mijn website,

Groetjes,
Linda