kleuren op nummer

kleuren op nummer

Kleuren op nummer is de meest relaxte manier van kleuren. Je hoeft geen kleurenpalet uit te zoeken, niet na te denken over schaduw en licht. Zoek gewoon de kleuren uit die nodig zijn voor de kleurplaat en kleuren en relaxen maar…en het lukt altijd!

color by number- cat querkles thomas pavitte.jpg
Cat Querkles van Thomas Pavitte. (afbeeldig: hobby-handig)

Welke kleurboeken op nummer zijn er allemaal?:

Er zijn veel kleurboekjes die gericht zijn op kleuren op nummer. Tenslotte is het razend populair. Maar het ene boekje is het andere niet en er zijn verschillende manieren om te kleuren op nummer.

Kleuren op nummer voor kinderen:

Deze kleurboeken op nummer voor kinderen zijn het allermakkelijkst om te kleuren in verband met hun simpele tekeningen en grote vakken. Heb je echt zin in grote stappen snel thuis dan zijn deze boekjes voor jou ideaal. Indien èènzijdig bedrukt zijn ze makkelijk met alcoholmarkers in te kleuren met een stuk karton eronder tegen het doorlekken.

Voor volwassenen:

De kleurplaten van kleuren op nummer voor volwassenen zijn een stukje gedetailleerder. Deze platen zijn meer een scenery dan het kleuren van een item. De kleurboeken zijn relaxt kleuren voor volwassenen maar dan dat het resultaat ook een stuk mooier wordt.

Kleuren op nummer voor volwassen extreem:

Hierbij moet je denken aan hele kleine details en dus ook kleinere vakjes om in te kleuren. De extreme kleurboeken op nummer eisen wat meer aandacht dan de simpelere varianten. B.v. de tekeningen op nummer van George Toufexis van Creative Haven. Deze prachtige kleurplaten op nummer zijn als ze gekleurd zijn echt heel mooi! Ze vragen dan ook meer tijd om in te kleuren dan een simpelere versie.

Kleuren- detail - kleurboek Coloring Havan by the sea- george toufexis.jpg
Een klein detail van een advanced color by number kleurboek: Coloring Haven By the sea van George Toufexis. (afbeelding: hobby-handig)

Mystery kleuren op nummer:

Als je deze Mystery kleuren op nummer boekjes ziet van binnen heb je geen idee wat je kleurt. Je ziet alleen een bladzijde met nummers. Dat is het leuke eraan! Als je express met de lichtste kleur begint en dan langzaam de donkere kleuren kleurt,  komt het plaatje heel mooi tot leven. Het duurt dan het langst voor je door hebt wat de tekening moet voorstellen.

kleuren-detail-kleurboek Color by number pixel coloring-vadim pigorev
Klein detail van een kleuren op nummer kleurboek: color by number pixel coloring van Vadim Pigorev. (afbeelding: hobby-handig)

Kleuren op nummer,  Puzzel versie:

Er is een puzzelversie kleuren op nummer van Belba Family: Puzzel by number, clever books. Hierbij heb je wel een grid met vakjes maar staan er geen nummers in de vakjes. Je moet dit puzzelend inkleuren. Heel leuk maar het vergt wel je aandacht. Hieronder bij de kleurboeken op nummer staat beschreven hoe je dit moet doen.

KLeuren met cirkels, Querkles:

Dit zijn kleurboeken van Thomas Pavitte. Wel een kleuren op nummer maar je moet bij dit kleurboek zelf de kleuren kiezen. Hieronder bij de kleurboeken op nummer staat beschreven hoe het werkt.

Deze boeken zijn er in een aantal onderwerpen zoals Cat’s, Animals, portretten enz. Het is heel knap uitgevonden hoe al die cirkels een prachtige plaat kunnen vormen.

Hoe kun je de kleurplaten op nummer het beste kleuren?:

Het duurt veel langer, maar als je een mooi resultaat wilt van je kleuren op nummer boekjes dan zeg ik kleur ze vakje voor vakje. Soms kom je een aantal vakjes naast elkaar tegen die hetzelfde nummer hebben. Mijn advies: probeer ze toch één voor één te kleuren want ik heb snel de neiging om alles in één keer in te kleuren, maar dan wordt het bij mij niet mooi.

Welke materialen zijn geschikt voor kleuren op nummer?:

Je kunt natuurlijk alles kiezen wat je wilt voor kleuren op nummer maar toch zijn sommige materialen niet zo handig. Lekken ze door, gebruik dan een stuk karton onder je bladzijde. Sommige nibs (punten) van stiften kunnen te grof zijn om de kleine genummerde vakjes bij de mystery kleurplaten te gebruiken.

Nummer 1 stiften:

Stiften of waterbased markers met fijne nib vind ik het beste materiaal om mee te werken bij kleuren op nummer. Ze kleuren soepel en vlot en als je probeert niet over elkaar te kleuren, zijn ze bijna streeploos. Vooral bij de mystery boekjes gaat dat heel goed.

Nummer 2 kleurpotloden:

Kleurpotloden doen het prima bij kleuren op nummer. Denk eraan dat de meeste potloden toch wel wat lichter uitvallen met kleuren dan stiften of je moet ze burnishen. Het duurt langer, om de kleurboekjes op nummer met potlood, te kleuren.

Nummer 3 alcoholmarkers:

Dit is er één waarvan ik zeg, oppassen! Het  kan best mits je je markers kent en welk papier er is gebruikt voor je kleurboek. Sommige papiersoorten zuigen als een gek en dan ga je geheid over de lijntjes met kleuren. Het resultaat is wel egaler omdat alcoholmarkers het minste last hebben van strepen.

Ik heb de alcoholmarkers gebruikt voor de George Toufexis boeken en Querkles en dat gaat best goed indien je vrij licht kleurt en vooral niet op het papier drukt met je marker.

Nummer 4 gelpennen:

Gelpennen kunnen prima bij kleuren op nummer maar het probleem is vaak de juiste kleur te vinden. Ze zijn toch vaak in de meest simpele kleuren te vinden terwijl de kleuren van sommige color by number boekjes niet simpel zijn. Daarom zijn ze soms lastig te matchen.

Tip:

Indien je niet goed alle kleuren kunt vinden voor een kleuren met nummer kleurplaat, mix ze dan. Vaak heb je bij kleurpotloden een veel grotere range dan bij gelpennen. Kies de kleuren uit van alle materialen die je hebt en geschikt zijn en gebruik die samen. Je hoeft dan niet naar de winkel te rennen voor nog een grotere doos.

Dit zijn de kleuren op nummer kleurboeken die ik in het bezit heb:

Hier vind je alle kleurboeken op nummer die ik heb gekocht en de pages die ik heb ingekleurd. Je vind hier de specificaties van het kleurboek en ik geef je tips welke materialen je het beste, in mijn ogen, kunt gebruiken.

Kleuren op nummer van Creative Haven- By the see:

colorig book by the sea george toufexis creative haven.jpg
Coloring Book By the sea van George Toufexis, Creative Haven. (afbeelding: hobby-handig)

Dit kleurboek op nummer by the sea is van Creative Haven. De illustrator is George Toufexis. Hij tekent prachtig gedetailleerd. Het boek is enkelzijdig bedrukt en heeft medium kwaliteit papier. Dit boek heeft een formaat van 27.6 cm. x 21 cm. en 46 kleurplaten om in te kleuren.

Je kunt het kleuren met elk medium die je maar wilt maar de lijntjes van dit kleuren op nummer boek zijn vrij licht dus met alcoholmarkers moet je oppassen. Als je teveel druk zet met alcoholmarkers tijdens het kleuren dan vloeit het over de lijntjes. Het kleurenpalet bestaat uit 24 kleuren.

Hoe kleur ik dit kleuren op nummer book?:

Ik kleur dit boek met alcoholmarkers van Copic en Winston & Newton. Als ik alles heb ingekleurd dan omlijn ik sommige lijntjes om de tekening meer te laten spreken. Deze optie staat ook voorin het boek uitgelegt.

Daarvoor gebruik ik fineliners en stiften. Ik gebruik 3 verschillende diktes om meer diepte weer te geven. Als dikste lijn gebruik ik de zwarte Faber-Castell Pitt pen F voor de voorgrond. Voor het middengedeelte gebruik de 1.5 Pitt pen van Faber-Castell en voor de achtergrond gebruik ik de Staedler triplus fineliner. Dit geeft meer diepte aan je kleurplaat.

Colored pages van color by number, By the sea:

kleruplaat- by the sea george toufexis van Creative Haven.jpg
Kleuren op nummer uit By the sea van George Toufexis, Creative Haven. (afbeelding: hobby-handig)
by the sea-creative haven- thomas pavitte.jpg
Coloring book page van Creative Haven, By the sea van George Toufexis.

Kleuren op nummer boek van Creative Haven- Christmas:

Coloring book christmas george toufexis creative haven.jpg
Coloring book Christmas van George Toufexis, Creative Haven. (afbeelding: hobby-handig)

Ook dit kleuren op nummer boek is van Creative haven en geillustreerd door George Toufexis. Het boek heeft precies hetzelfde principe als de variant By the sea.

Ook deze kleur ik met alcoholmarkers. Ik begin ook altijd met de lichtste kleur. Als ik niet voorzichtig genoeg ben geweest en de kleur lekt naar het volgende vakje dan gaat de donkerdere kleur er overheen en valt het minder op.

Colored pages van color by number, Christmas:

christmas -george toufexis- creative haven.jpg
Coloring page van Christmas van George Toufexis, Creative Haven. (afbeelding: hobby-handig).
creative haven -christmas- george toufexis.jpg
Kleuren op nummer Coloring book Christmas van George Toufexis, Creative Haven. (afbeelding: hobby-handig)
christmas- george toufexis -creative haven.jpg
Coloring page van Christmas van George Toufexis, Creative Haven. (afbeelding: hobby-handig)

Kleuren op nummer kleurboek van querkles cat:

finished coloring book pages cat querkles.jpg
Coloring book Cat Querkles van Thomas Pavitte.

Dit mega grote Coloring book Querkles Cat is van Thomas Pavitte. Het is 28.5 cm. x 40 cm. groot. Papierkwaliteit is medium. Er zitten 20 kleurplaten in die enkelzijdig bedrukt zijn.

Het is een zeer bijzonder boek dat bestaat uit allemaal cirkels met nummers die elkaar overlappen. De vakjes/cirkels hebben cijfers van 1 t/m 5. Het is de bedoeling dat je 5 kleuren uit kiest waarvan nr. 1 de donkerste is en nr.5 de lichtste kleur.

Kleuren-detail van kleurboek Querkles van Thomas Pavitte.jpg
Een klein detail van een kleurboek van de serie Querkles van Thomas Pavitte. (afbeelding: hobby-handig)

Als je begint met de lichtste kleur is de verassing groot, want je bouwt als het ware de tekening op. Zorg dat de donkerste kleur veel donkerder is dan de lichtste kleur, dan krijg je het mooiste effect!

Hoe kleur ik de Querkles coloring books in?

Ik heb deze Coloring pages ingekleurd met potlood of alcoholmarker. Het inkleuren met potlood duurt heel lang. Ondanks dat het recht toe, recht aan kleuren is wil ik niet dat het papier er doorheen schijnt. Je moet daardoor veel lagen zetten of de druk verhogen tijdens het kleuren met je kleurpotlood. Met Alcohol markers gaat het veel sneller. Leg altijd bij gebruik van Alcohol markers een stuk karton of plasic onder de kleurplaat tegen doorlekken.

Bij deze boeken heb ik weken van tevoren gekeken naar de zwart/wit plaatjes achterin zodat ik wist welke kleuren ik kon gebruiken voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Ik heb de kleuren aangegeven met een post-it op de bladzijdes. Toen ik eenmaal aan het boek begon wist ik niet meer de uitkomsten en dat was wel leuk.

Colored pages van color by number, Querkles cats:

Kleuren op nummer- cat querkes thomas pavitte.jpg
Kleuren met 5 nummers  uit Cat Querkles van Thomas Pavitte. (afbeeldig: hobby-handig)
cheetah- cat querkles thomas pavitte.jpg
kleurplaat uit Cat Querkles van Thomas Pavitte. (afbeeldig: hobby-handig)
kleuren op nummer-Siamees -cat querkles thomas pavitte.jpg
Cat Querkles van Thomas Pavitte. (afbeeldig: hobby-handig)
cat querkles thomas pavitte.jpg
Cat Querkles van Thomas Pavitte. (afbeeldig: hobby-handig)
Coloring book-cat querkles thomas pavitte.jpg
Coloring book page uit Cat Querkles van Thomas Pavitte. (afbeeldig: hobby-handig)

En nog een paar…..

kleurboek-cat querkles thomas pavitte.jpg
Kleurplaat uit Cat Querkles van Thomas Pavitte. (afbeeldig: hobby-handig)
kleuren op nummer cat querkles thomas pavitte.jpg
Cat Querkles van Thomas Pavitte. (afbeeldig: hobby-handig)
Color by number book page cat animal thomas pavitte.jpg
kleuren op nummer book uit Cat Querkles van Thomas Pavitte. (afbeeldig: hobby-handig)
kleurboek Querkles Cat's-thomas pavitte.jpg
Coloring page van Cat Querkles van Thomas Pavitte. (Afbeelding: hobby-handig)
grijze kat- cat querkles-thomas pavitte.jpg
Kleuren op nummer: Coloring book Cat Querkles van Thomas Pavitte.
kat- cat querkles-thomas pavitte.jpg
Coloring book Cat Querkles van Thomas Pavitte.

 Querkles animals:

kleurboek animal querkles.jpg
Coloring book animal querkles van Thomas Pavitte. (afbeelding: hobby-handig)

Net zoals het vorige boek is dit ook een kleuren op nummer coloring book van Thomas Pavitte. Het leukste vind ik van te voren niet weet wat je aan het kleuren bent. Ik begin daarom express met de lichte kleur, nr.5. De tekeningen komen dan langzaam tot leven.

Ook deze Coloring pages zijn gekleurd met potlood en/of  alcohol markers. Wel gebruik ik naast markers een zwart polychromos kleurpotlood van Faber-Castell als ik zwart gebruik om de tint nog donkerder te maken.

Colored pages van color by number Querkles Animals:

kleuren oo nummer- animal querkles thomas Pavitte.jpg
Coloring book Animal Querkles van Thomas Pavitte. (afbeelding: hobby-handig)
Coloring book animal querkles thomas pavitte.jpg
Kleuren op nummer: uit Animal Querkles van Thomas Pavitte. (afbeelding: hobby-handig)
kleuren op nummer- animal querkles thomas pavitte.jpg
Animal Querkles van Thomas Pavitte. (afbeelding: hobby-handig)
kleurboek querkles-animals-zwaan-thomas pavitte.jpg
Querkles Animals van Thomas Pavitte. (afbeelding: hobby-handig)

En nog een paar…

Coloring book Querkles animals-vos-thomas pavitte.jpg
Kleuren met 5 nummers: Querkles Animals van Thomas Pavitte. (afbeelding: hobby-handig)
kleuren op nummer-Kleurboek Querkles animals-uil-thomas pavitte.jpg
Kleuren op nummer: Querkles Animals van Thomas Pavitte. (afbeelding: hobby-handig)
giraf-querkles animals-thomas pavitte.jpg
Querkles van Thomas Pavitte. (afbeelding: hobby-handig)
paard-querkles animals- thomas pavitte.jpg
Coloring book animal querkles van Thomas Pavitte. (afbeelding: hobby-handig)
kameel- querkles animals-thomas pavitte.jpg
kleuren op nummer: Coloring book animal querkles van Thomas Pavitte. (afbeelding: hobby-handig)

 Kleuren op nummer kleurboek van trianimals Mal Katte:

Coloring book Mal Katte-Cetin Can Karaduman.jpg
Coloring book: Mal Katte van Cetin Can Karaduman. (afbeelding: hobby-handig)

Dit Coloring book Trianimals Mal katte (Duitse versie) op nummer is van Cetin Can Karaduman en het is een kleurboek over katten. Het kleurboek heeft een afmeting van 24 cm. x 24 cm. en bevat 60 kleurplaten. De kwaliteit van het papier is medium. Ik heb dit boek geprobeerd met Polychromos kleurpotloden van Faber-Castell maar het papier vind ik net iets te glad.

Dus ben ik overgestapt naar waterbased markers van de merken Sakura Koi en Zig Clean color. Er worden veel verschillende kleuren gebruikt dus is het wel even zoeken naar de gewenste tinten. Gelukkig heb ik de volledige set van 90 kleuren Zig Clean color markers dus ik kwam een heel eind!

Het leuke van dit boek is dat je per kleurplaat kunt kiezen uit 2 kleurpaletten. Er is een natuurlijk kleurenpalet en een felle kleurenpalet. Ik heb gekozen voor de natuurlijke kleuren.

Hou je van katten? Dan is dit kleurboek op nummer echt een must!

Colored pages van color by number Trianimals Mal katte:

wilde kat- trianimals kleurboek cetin can karaduman.jpg
Coloring book: Mal Katte van Cetin Can Karaduman. (afbeelding: hobby-handig)
perzische kat- trianimals cetin can karaduman kleurboek.jpg
Kleuren op nummer: Coloring book: Mal Katte van Cetin Can Karaduman. (afbeelding: hobby-handig)
heilige birmaan-trianimals kleurboek.cetin can karaduman.jpg
Coloring book: Mal Katte van Cetin Can Karaduman. (afbeelding: hobby-handig)
somali kat- trianimals kleurboek cetin can karaduman.jpg
Coloring book: Mal Katte van Cetin Can Karaduman. (afbeelding: hobby-handig)
finished coloring book page grijze kat-trianimals kleurboek.jpg
kleruen op nummer: Coloring book: Mal Katte van Cetin Can Karaduman. (afbeelding: hobby-handig)
japanse bobtail-trianimals kleurboek cetin can karaduman.jpg
Coloring book: Mal Katte van Cetin Can Karaduman. (afbeelding: hobby-handig)
wit/bruine kat-trianimals kleurboek cetin can karaduman.jpg
Coloring book: Mal Katte van Cetin Can Karaduman. (afbeelding: hobby-handig)
kleuren op nummer-noorse boskat-trianimals kleurboek Cetin can karaduman.jpg
Kleuren op nummer: Coloring book: Mal Katte van Cetin Can Karaduman. (afbeelding: hobby-handig)

 Coloring book Lines, spots, dots Christmas:

kleurboek lines, spots, dots christmas.jpg
Kleurboek Lines, spots, dots Christmas van Kira Shershneva. (afbeelding: hobby-handig)

Dit is eigelijk geen color by number boekje maar omdat je deze tekeningen kleurt met één kleur heb ik het er toch bijgezet.

Dit simpele kleurboek is van Kira Shershneva. Het is een heelijk relaxed kleurboek waar je totaal niet bij na hoeft te denken. Formaat van dit kleurboek is 21.6 cm x 28 cm. en 30 kleurplaten om in te kleuren. Je  kleurt alle dot’s, spot’s of line’s in en je krijgt een leuk plaatje.

Heel leuk om te doen met gelpen’s! Maar pas op! Er gaat wel veel inkt in zitten dus zorg dat je voldoende hebt van een kleur om het hele plaatje in te kunnen kleuren.

Het boekje is gedrukt op Amazon papier. De plaatjes komen goed uit en zijn goed te zien. Ik heb wel eens zoiets ingekleurd waarvan ik niet wist wat het voor moest stellen. Bij de spot’s kun je van te voren al zien wat het word. Hierbij kun je dus meerdere kleuren gebruiken als je dat wilt.

Colored pages van Lines, dots, spots:

kleurboek lines, dots, spots- rendier-kira shershneva.jpg
Kleurboek Lines, spots, dots Christmas van Kira Shershneva. (afbeelding: hobby-handig)
kleurplaat uit lines, dots, spots -christmas engeltje-kira shersneva.jpg
Coloring page van : Kleurboek Lines, spots, dots Christmas van Kira Shershneva. (afbeelding: hobby-handig)
kleurplaat uit lines, dots, spots- christmas-.kira shershneva.jpg
Coloring book: Lines, spots, dots Christmas van Kira Shershneva.Ingekleurd met verschillende gelpennen. (afbeelding: hobby-handig)
kleurplaat uit lines, dots, spots- christmas-kira shershneva.jpg
Kleurboek Lines, spots, dots Christmas van Kira Shershneva. (afbeelding: hobby-handig)
kleurplaat uit lines, doos, spots -christmas-kira shershneva.jpg
coloring page: Lines, spots, dots Christmas van Kira Shershneva. (afbeelding: hobby-handig)
finished coloring book pages uit lines, spots,dots -christmas-kira shershneva.jpg
Lines, dots en spots kleurplaat van een kerstboom.

Puzzelen op nummer van Exotic life advanced:

kleurboek puzzel color by number clever book series.jpg
Exotic life van Belba Family. (afbeelding: hobby-handig)

Dit een heel leuk kleurboek op nummer van Belba Family. Het is 21.6 cm. x 27.9 cm. en heeft 25 kleurplaten om al puzzelend in te kleuren. Het boek is een color by number variant maar dan net even anders. Dit boek heeft namelijk geen nummers in de vakjes.

Als je het boek openslaat dan heb je links de bladzijde met de vakjes en aan de zijkanten van deze bladzijde staan nummers en boven en onderaan staan letters. Naast deze bladzijde rechts heb je de nummer en lettercombinaties staan met de kleuren erbij. Dus er staat b.v. rood: A1,2,3 etc. Dan kleur je de vakjes A 1 en A2 en A3 dus rood.

kleuren-detail- kleurboek Exotic life-Belba family.jpg
Een klein detail van puzzel kleurboek: Exotic life van Belba Family. (afbeelding: hobby-handig)

Het is ontzettend leuk, maar je moet wel opletten. Voor je het weet zit je in de verkeerde rij te kleuren. Een ideaal boek om je gedachte juist af te leiden. De plaatjes zijn zeer kleurrijk! Ik heb dit puzzel kleurboek ingekleurd met waterbased markers.

Je kunt het ook kleuren met alcoholmarkers maar dan moet je aan het einde van het boekje beginnen omdat de bladzijdes aan beide zijdes gedrukt zijn. Aan de andere kant van waar de tekening komt staan de nummer en lettercombinaties en die worden moeilijk leesbaar als je de platen inkleurt met alcoholmarkers.

Colored pages van Color by number Exotic life:

vis-puzzelkleurboek- exotic life-belba family.jpg
Exotic life van Belba Family. (afbeelding: hobby-handig)
masker-puzzelkleurplaat.-exotic life-belba family.jpg
Puzzel kleuren op nummer: Exotic life van Belba Family. (afbeelding: hobby-handig)
oosterse dame-puzzelkleurplaat- exotic life-belba family.jpg
Exotic life van Belba Family. (afbeelding: hobby-handig)
aziatische bootjes-puzzelkleurplaat.jpg
Finished page van: Exotic life van Belba Family. (afbeelding: hobby-handig)
hert-puzzelkleurboek.jpg
Exotic life van Belba Family. (afbeelding: hobby-handig)
afrikaanse dame met lange nek-puzzelkleurplaat.jpg
Puzzel kleuren op nummer: Exotic life van Belba Family. (afbeelding: hobby-handig)
japanse vechtsport-puzzelkleurplaat-exotic life-belba family.jpg
Exotic life van Belba Family. (afbeelding: hobby-handig)

Kleuren op nummer van Extraordinary colouring by number- places:

kleurboek exraordinary colouring by number famous buildings
Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)

Een puzzel kleurboek van uitgeverij Wins-Holland. Het is een boekje met de afmetingen: 21 cm. x 29.7 cm. en 47 mystery kleurplaten. Ik heb deze bij de Action vandaan. Dit puzzel kleurboek heeft veel kleurplaten met extreem kleine vakjes. Daardoor komen de platen mooi uit.

Het papier is dubbelzijdig gedrukt en is van redelijke kwaliteit. Mijn waterbased markers komen er niet doorheen zolang je er niet twee keer overheen gaat. Je hebt wel materiaal nodig met een fijne punt want de meeste kleurplaten hebben hele kleine vakjes. Deze kleurplaten kleuren met potlood is een heel karwei! Ik ben er mee begonnen maar heel snel overgestapt naar water based markers.

Colored pages van Extraordinary colouring by number places:

colored pages-arch-extraordinary color by number-uitgeverij wins-holland.pg
Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
colored pages- vuurtoren met bootje- extraordinary coloring by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Kleuren op nummer: Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
vuurtoren- extraordinary color by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
dom toren-extraordinary color by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Finished page van Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
gebedshuis-extraordinary coloring by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Kleuren op nummer: Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
bootje bij avondrood-extraordinary coloring by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
stad-extraordinary coloing by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)

Kleuren op nummer van Extraordinary colouring by number -Flora:

kleurboek extraordinaire colouring by number flowers.jpg
Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)

Ook dit is een boekje uit dezelfde serie als de vorige van uitgeverij Wins-Holland. Sommige kleurplaten bestaan uit vierkantjes, driehoekjes en hoekige vormen. De driehoekige vormen zijn het meest gedetaileerd. Ik heb ze allemaal ingekleurd met een mix van waterbased markers. De waterbased marker die ik heb gebruikt zijn o.a. Zig Clean Color, Sakura Koi brush markers, Pitt pen’s van Faber-Castell en de Triplus Color van Staedler gebruikt om ze in te kleuren. In het boekje zijn de nummers zijn vrij klein.

Colored pages van Extraordinary colouring by number flowers:

grote vlinder- extraordinary color by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
kolobri-extraordinary color by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Kleuren op nummer: Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
libelle- extraordinary color by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
dagpauwoog-extraordinary color by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Finished coloring page van kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
rozen-extraordinary color by number- uitgeverij wins-holland.jpg
Kleuren op nummer: Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
vogel met bessen- extraordinary color by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
zonnebloemen-extraordinary coloring by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Finished coloring page van kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
vlinder-extraordinary coloring by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)

Kleuren op nummer van Extraordinary colouring by number -Animals:

kleurboek extraordinary colouring by number animals.jpg
Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)

Dit is het laatste kleurboek die ik heb van deze serie van Wins-Holland. Ik vind dit echt fantastische boekjes (helaas niet meer leverbaar, Action). Ze hebben zulke mooi platen en het is echt een feestje om te doen, al zijn ze extreem. Ik heb ze ook al een tijd in mijn bezit.

Colored pages van Extraordinary colouring by number animals:

ara-extraordinary color by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
kameleon-extraordinary color by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Kleuren op nummer: Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
luipaard-extraordinary color by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
kuifmakaak-extraordinary color by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Colored page van kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
adelaar-extraordinary color by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
eend- extraordinary color by nummer-uitgeverij wins-holland.jpg
kleuren op nummer: Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)
giraf-extraordinary color by number-uitgeverij wins-holland.jpg
Kleurboek Extraordinary colouring by number van uitgeverij Wins-Holland. (afbeelding: hobby-handig)

Kleuren op nummer 1, extreme kleurpuzzels voor volwassenen:

Kleuren op nummer, extreme kleurpuzzels voor volwassenen van Joanna Webster.jpg
Kleurboek: kleuren op nummer, extreme kleurpuzzels voor volwassenen. Illustrator: Joanna Webster. (Afbeelding: hobby-handig)

Dit leuke kleurboek is van Joanna Webster en de Nederlandse versie is uitgegeven door BNNC uitgevers. Het boek heeft een formaat van  21 cm. x 29.7 cm. en bevat 30 mystery kleurplaten om in te kleuren.  Je ziet van te voren echt niet wat het gaat worden.

De eerste bladzijdes heb ik nog ingekleurd met kleurpotlood maar dit koste zo veel materiaal dat ik ben overgestapt op waterbased markers. Het papier is van een medium kwaliteit en de pagina’s zijn enkelzijdig bedrukt. Deze kleurpuzzels op nummer hebben vakjes in hexagon, vierkant, cirkels of met driehoekjes. Het is een ontzettend leuk en kleurrijk boek!

Colored pages van kleuren op nummer 1:

colored page -kleuren op nummer- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-panter-joanna webster.jpg
Kleuren op nummer van Joanna Webster. (afbeelding: hobby-handig)
doodshoofd, kleurplaat uit kleuren op nummer- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-joanna webster.jpg
Coloring book: Kleuren op nummer van Joanna Webster. (afbeelding: hobby-handig)
giraf-kleuren op nummer- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-joanna webster.jpg
Finished page van: Kleuren op nummer van Joanna Webster. (afbeelding: hobby-handig)
rozen- kleuren op nummer- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-joanna webster.jpg
Kleuren op nummer van Joanna Webster. (afbeelding: hobby-handig)
schildpad-kleuren op nummer-extreme kleurpuzzels voor volwassenen-joanna webster.jpg
Finished page van kleuren op nummer van Joanna Webster. (afbeelding: hobby-handig)
gezicht-kleuren op nummer-extreme kleurpuzzels voor volwassenen-joanna webster.jpg
Coloring book:Kleuren op nummer van Joanna Webster. (afbeelding: hobby-handig)
husky- kleuren op nummer-extreme kleurpuzzels voor volwassenen-joanna webster.
Kleuren op nummer van Joanna Webster. (afbeelding: hobby-handig)
libelle-kleuren op nummer-extreme kleurpuzzels voor volwassenen-joanna webster.jpg
Finised page van: Kleuren op nummer van Joanna Webster. (afbeelding: hobby-handig)

Nog meer finished pages van kleuren op nummer 1:

colored page- bij- kleuren op nummer- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-joanna webster.jpg
Kleuren op nummer van Joanna Webster. (afbeelding: hobby-handig)
ara- kleuren op nummer-extreme kleurpuzzels voor volwassenen-joanna webster.jpg
Color by number book: Kleuren op nummer van Joanna Webster. (afbeelding: hobby-handig)
grizzlybeer- kleuren op nummer- extreme kleurpuzzels voor volwassenen.-joanna webster.jpg
Kleuren op nummer van Joanna Webster. (afbeelding: hobby-handig)
zebra-kleuren op nummer-joanna webster.jpg
Coloring book: Kleuren op nummer van Joanna Webster. (afbeelding: hobby-handig)
vlinder- kleuren op nummer-extreme kleurpuzzels voor volwassenen-joanna webster.jpg
Finished page van: Kleuren op nummer van Joanna Webster. (afbeelding: hobby-handig)
uil-kleuren op nummer-extreme kleurpuzzels voor volwassenen-joanna webster.jpg
Kleuren op nummer van Joanna Webster. (afbeelding: hobby-handig)
tijger uit kleuren op nummer- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-joanna webster.jpg
Kleuren op nummer van Joanna Webster. (afbeelding: hobby-handig)

Kleuren op nummer 2, extreme kleurpuzzels voor volwassenen:

kleurboek kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen.jpg
Kleurboek Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)

Dit kleurboek is van John Woodcock en de uitgegeven door BBNC uitgevers. Ook dit boek heeft net als volume 1, een grootte van 21 cm. x 29.7 cm. Het boek heeft medium kwaliteit papier en ook dit boek heeft kleurplaten met vierkantjes, triangles, circles en hexagon vakjes om in te kleuren. De kleurplaten met de kleine vakjes vind ik zelf het mooist.

Als je de vakjes inkleurt is het het mooiste, indien je waterbased markers gebruikt, om per vakje in te kleuren.Het ziet er mooier uit dan het hele vlak te omheinen van één kleuren  dan in z’n geheel in te kleuren. Waterbased markers worden streperig bij grote vlakken.

Colored pages van Kleuren op nummer 2:

koraalvissen- kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-john woodcock.jpg
Kleurboek Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)
tijger uit kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-john woodcock.jpg
Coloring book: Kleurboek Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)
kikker-kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-john woodcock.jpg
Kleurboek Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)
vliegende uil- kleuren op nummer 2 -extreme kleurpuzzels voor volwassenen-john woodcock.jpg
Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)
lieveheersbeestjes-kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-john woodcock.jpg
Kleurboek Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)
kleurrijke giraf-kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-john woodcock.pg
Finished page van: Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)
slak- kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-john woodcock.jpg
Kleurboek Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)
slang- kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen- john woodcock.jpg
Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)
gibon- kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-john woodcock.jpg
Color by numer book: Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)

Nog meer finished pages van kleuren op nummer 2:

halfaapje- kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-john woodcock.jpg
Kleurboek Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)
leeuw- kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen.-john woodcock.jpg
Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)
vissende grizzlybeer- kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-john woodcock.jpg
Kleurboek Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)
toekan- kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-john woodcock.jpg
Kleurboek Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)
Sintbernard hond- kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-john woodcock.jpg
Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)
kameleon- kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-john woodcock.jpg
Color by number book: Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)
walrus- kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen- john woodcock.pg
Kleurboek Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)
ijsvogel- kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-john woodcock.jpg
Colored page: Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig) Deze ijsvogel heb ik omlijnd om hem wat beter op de voorgrond te krijgen.
mandril- kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-john woodcock.jpg
Kleurboek Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)
koala- kleuren op nummer 2- extreme kleurpuzzels voor volwassenen-John Woodcock.jpg
Kleurboek Kleuren op nummer 2 john woodcock. (afbeelding: hobby-handig)

Color by number van Brain Games, Pixel puzzles:

kleurboekje Brain Games pixel puzzles-brain games.jpg
KLeurboekje: Puxel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)

Dit ontzettend leuke super kleine boekje met pixel puzzles is van Brain Games. Het is 13 cm. x 18.2 cm. groot en heel handig voorzien van een spiraalbinding. Dit boekje heeft lichte kwaliteit papier maar is enkelzijdig bedrukt. Dus alle mediums kunnen gebruikt worden als je een stukje karton of plastic onder de bladzijde legt om doordrukken te voorkomen. De hoeveelheid puzzels om in te kleuren zijn er maar liefst 63!

De vakjes zijn 3 x 3 mm. en je kleurt hele en halve vakjes. Hierdoor komen de kleurplaatjes toch goed uit. Ik kleurde dit boekje met waterbased markers. Je hebt veel verschillende tinten nodig en de vakjes zijn klein dus soms is het wel puzzelen welke kleur ze nu willen. Bij twijfel heb ik even achterin gespiekt om de goede kleur te kunnen pakken. Wel ben je wat tijd kwijt om de kleuren bij elkaar te zoeken. De plaatjes inkleuren duurt niet lang.

De plaatjes zijn origineel en heel verrassend! Het boekje is door zijn formaat ideaal voor op de bank. Wil jij dit boekje hebben? Kijk dan niet verder want het is leuker om niet te weten wat je gaat kleuren.

Colored pages van Color by number pixel puzzles:

kikker van kleurboek pixelpuzzles van Braingames.jpg
Kikker. Kleurboek: Pixelpuzzles van Braingames. (afbeelding: hobby-handig)
Gevulde ananas uit het kleurboekje Pixelpuzzles van Braingames.jpg
Gevulde ananas. Kleurboek: Pixelpuzzles van Braingames. (afbeelding: hobby-handig)
Dame uit Hawai-Brain games pixel puzzles
Danseres.Coloring page van Pixel puzzles van Brain Game. (afbeelding: hobby-handig)
flowers uit Brain games pixel puzzles.jpg
Bloempot. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Game. (afbeelding: hobby-handig)
kleuren op nummer-ijsvogel-Brain games pixel puzzles.
Ijsvogel. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Game. (afbeelding: hobby-handig)
Window with flowers-Brain games pixel puzzles.
Bloembakken voor een raam. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Game. (afbeelding: hobby-handig)
bloemenmand-Pixel puzzles van Braingames.jpg
Fruitmand. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
Bus-Pixelpuzzles van Braingames.jpg
Dubbeldekker bus. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
lieveheersbeestje- pixel puzzles van Braingames.jpg
Lieveheersbeestje. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
Kleuren op numer-vlinder-Pixel puzzles van Braingames.jpg
Vlinder. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
Notenkrakers- pixel puzzles van Braingames.jpg
Notenkrakers. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
siamees-pixel puzzles van Braingames.jpg
Siamees. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
Kleuren op nummer-Terrasje-pixel puzzles van Braingamer.jpg
Terrasje.Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
vogelhuisje-pixel puzzles van braingames.jpg
Vogelhuisjes. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
Pauw-Pixel puzzles van Braingames.
Pauw. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
Color by number-auto-pixel puzzles van Braingames.jpg
Automerk kever. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
kameleon-pixel puzzles van Braingames.jpg
Kameleon. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
kleuren op nummer-gevulde appel- pixel puzzles van Braingames.jpg
Appel. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
kwal-pixel puzzles van Braingames.jpg
Kwal. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
Robot-pixel puzzles van Braingames.jpg
Robot. Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
kleuren op nummer-Bloemen-pixel puzzles van Braingames.jpg
Bloemen. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
stilleven-pixel puzzles van Braingames.jpg
Bloementuin. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
Color by number-Kasteel-pixel puzzles van Braingames.jpg
Kasteel. Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)

Kun je het nog aan? Dan komen er nog een aantal finished pages van kleuren op nummer van Brain Games:

teenslippers-pixel puzzles van Braingames.jpg
Slippers en Zonnenbril. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
Jongetje met paraplu-Pixel puzzles van Braingames.jpg
Jongetje met paraplu. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
Bootje-pixel puzzles van Braingames.jpg
Kleuren op nummer: bootje van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
Saxofoon-pixel puzzles van Braingames.jpg
Saxefoon. Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
hond met stropdas-pixel puzzles van Braingames.jpg
Hond met stropdas. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
Bloembollen-pixel puzzles van Braingames.jpg
Molens. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
Vissen-pixel puzzles van Braingames.jpg
Vissen. Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
zeepaardje-pixel puzzles van Braingames.jpg
Zeepaardje. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
maki-pixel puzzles van Braingames.jpg
Maki. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
speelgoed giraf- pixel puzzles van Braingames.jpg
Speelgoed giraf. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
Konijn en eend-pixel puzzles van Braingames.jpg
Konijn met kuiken. Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
color by number-Kat in regenlaars-pixel puzzles van Braingames.jpg
Kat in laars. Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
Vlinder op bloem-pixel puzzles van Braingames.jpg
 Vlinder. Kleurboek: Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
Bij op bloem-pixel puzzles van Braingames.jpg
Wesp. Coloring page van Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)
kleuren op nummer-hondje met strik-pixel puzzles van Braingames.jpg
Hondje. Pixel puzzles van Brain Games. (afbeelding: hobby-handig)

Color by number Mosaics Animal Wonders:

Color by number coloring book: Animal wonders-rocket publishing.jpg
Coloring book by number Mosaics: Animal wonders van Rocket publishing. (afbeelding: hobby-handig)

Animal wonders, color by number Mosaics is een kleurboek van Rocket Publishing. Het heeft een formaat van 21.5 cm. breed x 28 cm. hoog en is bedrukt op Amazon Createspace paper. De bladzijdes zijn éénzijdig bedrukt dus je kunt alle materialen gebruiken die je wilt. Het kleurboek heeft 27 kleurplaten.

Een aantal page’s zijn inclucief achtergrond maar er zijn er ook een aantal zonder achtergrond, handig als je alleen het onderwerp wilt kleuren.

De vakjes zijn vrij klein dus ik zou geen alcoholmarkers gebruiken omdat deze dan waarschijnlijk uit zullen vloeien. Achterin staan geen voorbeelden dus het blijft een mystery! Wil je dat dit zo blijft, kijk dan niet verder!

Colored pages van color by number Mosaics Animal Wonders:

Kleuren op nummer- Mosaics animal wonders-rocket publishing.jpg
Coloring page uit Color by number mosaics: Animal wonders van Rocket Publishing. (Afbeelding: hobby-handig)
Color by number- Mosaics animal wonders-rocket publishing.jpg
Kleuren op nummer van Color by number mosaics: Animal wonders van Rocket Publishing. (Afbeelding: hobby-handig)
Kleurboek- Mosaics animal wonders-rocket publishing.jpg
Coloring page uit Color by number mosaics: Animal wonders van Rocket Publishing. (Afbeelding: hobby-handig)
Kleuren op nummer- Mosaics animal wonders-rocket publishing.jpg
Kleuren op nummer uit Color by number mosaics: Animal wonders van Rocket Publishing. (Afbeelding: hobby-handig)
Colored page- Mosaics animal wonders-rocket publishing.jpg
Color by number mosaics: Animal wonders van Rocket Publishing. (Afbeelding: hobby-handig)
Kleurboek- Mosaics animal wonders-rocket publishing.jpg
Coloring page uit Color by number mosaics: Animal wonders van Rocket Publishing. (Afbeelding: hobby-handig)
kleuren op nummer- Mosaics animal wonders-rocket publishing.jpg
Kleuren op nummer uit Color by number mosaics: Animal wonders van Rocket Publishing. (Afbeelding: hobby-handig)

Tip!:

-Op de bank bij de tv kleur ik vaak de kleuren op nummer boekjes. Dit heeft vaak niet zo’n aandacht nodig om te doen en het zorgt ervoor dat ik niet de hele tijd de neiging heb om iets lekkers te snaaien…. werkt echt! Win, win situatie! Ook klein formaat kleurboek doet het prima op de bank. Kussen eronder en kleuren maar….

-Weet je niet zeker of je kleuren op nummer leuk vind of je wil er af en toe maar één kleuren zonder geld uit te geven, kijk dan op supercoloring.com daar vind je veel kleuren op nummer evenals adult colouring, kleuren voor kinderen, dot to dot etc.

Lees ook:

kleuren
Kleuren met potloden
Kleuren met markers
Kleurenwiel

Misschien vind je dit leuk:

Beter leren tekenen
Cookie en Chippie: onze nieuwe hobby
Diamond painting
Finished coloring book pages
Mandala’s kleuren